Apple News

Cum să criptați backup-ul iTunes al dispozitivului dvs. iOS

Dacă vă conectați dispozitivul iOS la computer pentru a face copii de rezervă ale datelor în loc să utilizați iCloud , unele dintre cele mai private date nu se fac copii de rezervă. Din motive de securitate, în mod implicit, o copie de rezervă iTunes nu va include parolele salvate, setările Wi-Fi, istoricul site-ului web sau datele de sănătate.



itunes_encrupted_backup_1
Puteți salva informații precum parolele și istoricul site-ului într-o copie de rezervă iTunes dacă o criptați, care este o opțiune pe care Apple o oferă. Backup-urile criptate nu sunt opțiunea implicită, dar pentru cei dintre voi care doresc să poată salva copii de rezervă mai cuprinzătoare pe computer, am creat un tutorial care vă ghidează prin criptarea backup-urilor iTunes și eliminarea acelei criptări.

când pot obține ios 15

Dacă faceți o copie de rezervă a dispozitivului iOS folosind ‌iCloud‌, nu trebuie să urmați niciun pași pentru criptare, deoarece ‌iCloud‌ copiile de rezervă sunt criptate automat pentru dvs.





itunes_encrupted_backup_2

cum să-ți faci memoji-ul să vorbească
  1. Conectați-vă dispozitivul iOS la computer așa cum faceți de obicei.
  2. Deschideți iTunes dacă nu se deschide automat când vă conectați dispozitivul și lăsați-l să se sincronizeze în mod normal.
  3. Selectați dispozitivul dvs. în iTunes. Apoi faceți clic pe „Rezumat”.
  4. În secțiunea Backups, bifați caseta pentru „Criptare iPhone Backup.'
  5. Vi se va cere să creați o parolă. Asigurați-vă că este ceva ce nu veți uita. Vă puteți aminti parola în breloc.
  6. iTunes va crea o nouă copie de rezervă completă a datelor dispozitivului dvs. și, de asemenea, va suprascrie și cripta backup-urile anterioare.
  7. Așteptați ca backupul să se termine. Apoi, verificați pentru a vă asigura că a fost criptat corect. Accesați Preferințe din bara de instrumente iTunes. Apoi selectați Dispozitive. Dacă copia de rezervă a fost criptată, veți vedea o lacăt lângă ea.

Este necesară o parolă pentru a activa și pentru a face modificări la copiile de rezervă criptate. Dacă nu vă amintiți parola pentru copierea de rezervă criptată, vă puteți sincroniza dispozitivul iOS folosind ‌iCloud‌ in schimb. Cel mai bine este să utilizați un manager de parole pentru a vă salva parola de criptare, deoarece nu există nicio modalitate de a recupera informații sau de a dezactiva criptarea dacă uitați parola.

itunes_encrupted_backup_3
Dacă decideți să nu mai utilizați o copie de rezervă criptată, o puteți dezactiva.

  1. Conectați dispozitivul iOS la computer și deschideți iTunes.
  2. Selectați dispozitivul dvs. din meniu. Apoi faceți clic pe „Rezumat”.
  3. Debifați caseta pentru „Criptați ‌iPhone‌ Backup.'
  4. Introduceți parola pe care ați creat-o pentru a activa backup-ul criptat.
  5. Așteptați ca backupul să se termine.

Acum că știți cum să activați copiile de rezervă criptate, puteți sincroniza toate informațiile dvs. private cu iTunes, inclusiv parolele și datele de sănătate și fitness.